bandera espanyola

Botiga del
 Ordenador

dades
Recuperació
operatius
sistemes
Instal·lació
segona mà
d'
de
consoles
tablets
accessoris
Venda
Apple
tècnic
Servei
ordinadors
i
portàtils
de
Reparació

Venda d'Accessoris

Els accessoris són molt importants per poder disposar de tots els avantatges que aporta el seu portàtil o ordinador d’escriptori.

A la nostra botiga trobareu els millors accessoris, com ara aquells que l’ajudaran a tenir una millor funcionalitat i comoditat en tots els seus procediments, alliberant de molestos cables, o aquells que l’ajudaran en la seva relació amb les noves tecnologies i comunicació amb amics i familiars de tot el món.

Adaptadors USB sense fil, càmeres web, hub usb, carregadors per a portàtils, ratolins, teclats i miniteclados sense fil, pendrives 4, 8 i 16 Gb, bases i maletins per a portàtils, auriculars, micròfons, bateries, cables adaptadors, altaveus etc

accessoris

Venta de Portátiles de segunda mano

Si està pensant en comprar un portàtil, el convidem a conèixer les nostres opcions perquè pugui valorar els avantatges d’adquirir un ordinador de segona mà.

Els portàtils de segona mà poden executar sense problemes aplicacions ofimàtiques i multimèdia. No cal un model d’última generació per a utilitzar un processador de text, veure pel lícules, escoltar música o navegar a través d’Internet.

En general els portàtils de segona mà fan la mateixa feina que els portàtils nous atenint sempre a les necessitats de cada cas particular.

Els nostres productes estan revisats i garantits per un any.

portàtils de segona mà
telèfon934356158emailinfo@botigadelordenador.es